logos CAT

Idioma

Telefon cat dreta

Contacte: (34) 972 69 08 02

Política de privacitat

Tota comunicació amb PLASTICSA S.A.  per qualsevol mitjà o a través de la seva adreça de correu electrònic, o dels formularis presents en aquesta 'web site' o al seu 'e-mail', suposa el consentiment exprés a que les seves dades personals siguin incorporades a fitxers titularitat de PLASTICSA S.A., amb adreça:  Polígon Industrial La Serra, 14-17   -    17176  SANT ESTEVE D'EN BAS   (GIRONA)   -   ESPANYA

Totes les dades de caràcter personal seran tractades d'acord a lo disposat a la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal.

Per tant, l'interessat podrà exercir el dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a les dades personals que consten en els expressats fitxers, podent revocar el seu consentiment per escrit en qualsevol moment.

Ho podran fer mitjançant comunicació escrita dirigida a:

PLASTICSA S.A.
Polígon Industrial La Serra 14-17
17176  SANT ESTEVE D'EN BAS  (GIRONA) - ESPANYA
Telèfon:  972 69 08 02
Fax:           972 69 08 41
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Tota comunicació amb PLASTICSA S.A.  per qualsevol mitjà o a través de la seva adreça de correu electrònic, o dels formularis presents en aquesta 'web site' o al seu 'e-mail', suposa el consentiment exprés a que les seves dades personals siguin incorporades a fitxers titularitat de PLASTICSA S.A., amb adreça:  Polígon Industrial La Serra, 14-17   -    17176  SANT ESTEVE D'EN BAS   (GIRONA)   -   ESPANYA

Totes les dades de caràcter personal seran tractades d'acord a lo disposat a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

Per tant, l'interessat podrà exercir el dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a les dades personals que consten en els expressats fitxers, podent revocar el seu consentiment per escrit en qualsevol moment.

Ho podran fer mitjançant comunicació escrita dirigida a:

PLASTICSA S.A.
Polígon Industrial La Serra 14-17
17176  SANT ESTEVE D'EN BAS  (GIRONA) - ESPANYA
Telèfon:  972 69 08 02
Fax:           972 69 08 41
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.